CO Lab Voeding Versie 2011

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Artikelindex

Een forum moderator en en member van CircuitsOnline.net hebben in 2011 een regelbare labovoeding ontwikkelt en hier kitjes van verkocht. Ik had zelf ook 2 kitjes gekocht en deze lagen al een tijdje te wachten om ingebouwd te worden.

ik had ze al een tijdje opgebouwd en getest leggen, het was en nog niet van gekomen om ze in te bouwen. Daar heb ik nu maar eens werk van gemaakt. Ik had nog 2 ribben kastjes van de Conrad leggen dus daar moesten ze maar ingebouwd worden. Het wordt nog even passen en meten want de nieuwe Pic DVM moet er ook in gebouwd worden. Over de nieuwe Pic DVM kan je hier meer lezen. Info over de door Circuits Online ontwikkelde labovoeding kan je hier en hier vinden.

Hier onder een aantal foto's van de opbouw van de 2 nieuwe labovoedingen.

CO Lab voeding V3 4

CO Lab voeding V3 1

Hoewel er ook plak voetjes bij de kastjes geleverd worden, heb ik toch andere voetjes er onder gemaakt. Dit omdat de plak voetjes die er bij geleverd worden niet van helle goede kwaliteit zijn.

CO Lab voeding V3 3

Ook worden er van die fijne schroefjes bij geleverd die in het aluminium vreten, dit is leuk als het kast je maar een keer dicht moet en nooit meer open. Dus de gaten wat opgeboord en voorzien van M4 schroefdraad zodat als de kastjes open moeten dit eenvoudig kan en je niet meteen aan een nieuw kastje toe bent.

CO Lab voeding V3 2

De frondjes en achterkanten moeten nog gemaakt worden.